HISTORI

Kur nënprefektura e Kërçovës e bënte ‘detyrues’ përdorimin e plisit të bardhë

Ekrem Telhai, që shërbeu si nënprefekt i Kërçovës, në periudhën 1942-1944, u jepte porosi të gjithë vartësve e tij që të vetëdijesonin qytetarët e nënprefekturës

Letra e Napoleon Bonaparti drejtuar Ibrahim Pashë Bushatit

Napoleon Bonaparti, në letrën e 16 Gushtit 1797 dërguar pashait të Shkodrës (Ibrahim Pashë Bushatit, djalit të Mehmet Bushatit), shpreh admirimin dhe mbështetjen e tij

Top