FEHMIU E XHEVA TË PASHEMBULLT NË HISTORI

Sot është 22 Shtator 2020!
Dikur jo shumë larg, më 22 Shtator të vitit 1998, 22 vite më përpara, është dita kur ndalet së rrahuri zemra e Komandantit lavdimadh, Heroit të Kombit, Gjeneral Fehmi Lladrovci i cili bashkë me shoqen e jetës e bashkëluftëtaren Heroinë Xheven, ranë heroikisht në fushë të nderit dhe shkruan histori të panjohur deri atëherë në luftërat për liri e çlirim të popullit shqiptar!
Atdhetari e luftetari i madh i Atdheut, Udhëheqësi i famshëm Fehmi Lladrovci ishte njëri prej drejtuesve më të spikatur të luftës së pupullit shqiptar në ish-Jugosllavi, për liri e çlirim nga Serbia pushtuese!
Lëvizja Popullore e Kosovës, themeluesja e UÇK-së, Fehmi Lladrovcin e kishte njërin prej udhëheqësve të saj më besnik, më të vendosur e më të rëndësishëm!
UÇK-ja Gjeneral Fehmiun e kishte njërin prej komandanteve më të mëdhenj e më të lavdishëm!
Fronti i luftës së armatosur të UÇK-së, për liri e çlirim nga Serbia pushtuese, te Fehmiu e Xheva ka pasur dalëzotësit e betuar!
Përvjetorët për Gjeneral Fehmiun e bashkëluftëtaren e Tij, Heroinë Xheven, janë datat e mëdha të nderimit masiv e përuljes popullore!
Lavdi Heroit të Kombit Fehmi Lladrovci dhe Heroinës së Kombit Xheva Krasniqi- Lladrovci! Lavdi të rënëve për liri!
Ismet Sylejmani, Prishtinë, 22 Shtator 2020!

Leave a Comment

Your email address will not be published.