GAETHJE TREGON SE ÇFARË I THA KHABIBIT TE VESHI

Khabib mbrëmë vendosi historinë, ai fitoi meçi ndaj Gaethje qysh në rundin e dytë.

Edhe pse e fitoi këtë meç, “luftëtari” rus na njoftoi se po pensionohet nga MMA, kjo si shkak i vdekjes së babait të tij, tre muaj më parë, shkruan IndeksOnline.
Por, pas ndeshjes kundërshtari i tij Gaethje, tregoi se është një sportist i vërtetë, përderisa Khabib ishte në dysheme duke qarë për humbjen e babait të tij, amerika iu afrua dhe i tha te veshi se babai i tij do të ishte krenarë sot për të.

“I thash që më parë nuk kisha shanse t’i thosha se më vjen keq për humbjen e babait, por ju sapo e bëtë babain shumë krenarë”, tha Justin.

Leave a Comment

Your email address will not be published.