Nga sot masat e reja anti-COVID në fuqi

Që nga sot do të hyjnë në fuqi masat e reja anti-COVID, të vendosura nga Qeveria e Kosovës të dielën. Ato do të zgjasin nga 13 shtatori deri më 26 shtator.

Çdo person, i cili hyn në Kosovë, duhet të ketë me vete dëshminë e vaksinimit të plotë apo të njërës dozë apo testin RT-PCR negativ të bërë brenda 72 orëve. Ora policore vazhdon të jetë në fuqi nga 22:00-05:00, përveç në rastet emergjente.

Aktiviteti mësimor në institucionet publike dhe private të arsimit parauniversitar, duke përfshirë edhe institucionet e arsimit parashkollor dhe të qëndrimit ditor, pezullohet deri më 26 shtator, ndërsa gastronomia lejohet të zhvillojnë aktivitetin e saj nga ora 05:00-21:30./ksp/

Leave a Comment

Your email address will not be published.